Selectie; Radio

De Matinee. Gespeeld worden De Inori Aanbiddingen voor twee solisten en orkest van Stockhausen, uitgevoerd door het Radio Kamer Orkest o.l.v. Peter Eötvös. Opname van 24 januari 1998 in de Grote Zaal van het Concertgebouw. Radio 4, 20.02-21.30u.

NPS Bijlage. Maak het Vakje Rood. Gevolgd worden de kandidaten voor de Utrechtse gemeenteraad, zoals nieuwkomer Henk Westbroek. Ook komen landelijke kopstukken aan het woord als Jacques Wallage en Paul Rosenmöller. Morgen, Radio 5, 13.10-14.00u.

Montaigne. Te gast is schrijfster en beeldend kunstenaar Dirkje Kuik naar aanleiding van Broholm, haar nieuwste en ook door haarzelf geïllustreerde roman. Verder o.a. aandacht voor Kandy, roman van F. Springer; en De Gigolo van Irma Ideaal, een biografie van André Baillon, geschreven door Frans Denissen. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.