Remmelink sterk in Obersdorf

OBERSDORF, 28 FEBR. Snowboarder Thedo Remmelink is in het Duitse Obersdorf op de tweede plaats geëindigd bij een wereldbekerwedstrijd reuzenslalom.

De Nederlander bleef slechts 0,25 seconde achter op winnaar Daren Chalmers uit Canada. Voor Remmelink is de tweede plaats in Obersdorf zijn beste prestatie dit seizoen in de wereldbeker snowboarden. Hij eindigde tijdens de Olympische Winterspelen in Nagano op de tiende plaats. (ANP)

en futures dat wordt verhandeld binnen dit continentale samenwerkingsverband (Eurex) zal die van LIFFE ver overtreffen. Hoewel het niet waarschijnlijk is dat Frankfurt of Parijs de positie van de City overneemt, maken de Europese financiële markten wel kans op een groter deel van de koek. De Britse regering en de Corporation of London kunnen nog zo sterk benadrukken hoezeer Groot-Brittannië zich voorbereidt op spoedige EMU-deelname, dat neemt niet weg dat de Britten in de eerste jaren afwezig zullen zijn. Het is bijna ironisch dat het Verenigd Koninkrijk de eerste helft van dit jaar het voorzitterschap van de Europese Unie bekleedt, terwijl het bij de EMU-voorbereidingen in mei en daarna een buitenstaander is. In de City wordt de afwezigheid bij de besluitvorming als een potentiële dreiging gezien. De Britse inzet van de ministerraad in