Selectie; televisie

En suite. Opnamen van liturgische gezangen van componisten en dichters uit het jaar 900, uit het Benedictijner klooster van Sankt Gallen in Zwitserland. Ook motetten van Gionanni Bassano en kerkmuziek van William Byrd. Radio 4, 18.00-19.00u.

De avonden. Na het gesproken uitzicht van schrijfster Helga Ruebsamen en de filmrubriek van Bianca Stigter een gesprek met Yolanda Rodriguez Perez die de roman De hond van de hertog van Alva verzorgde. Ook praat de Vlaamse schrijver Paul De Wispelaere over zijn roman En de liefste dingen nog verder en geeft de Steve Westfield Slow Band een klein concert. Radio 5, 22.02-24.00u.

Weldenkende mensen. Debat over de rol van voortrekkers uit de jaren zestig en zeventig die de toon hebben gezet voor het vrije denken en vanwie nu een aantal het 'conservatieve denken' uitdraagt. Morgen, Radio 5, 12.02-13.00u.