Selectie; Radio

De avonden. In het eerste uur literair variété met verhalen van Jan Mulder, Eric Bindervoet en Robbert Jan Henkes, Don Duyns en Frans Stüger. Ook muziek van zanger en gitarist Theo Houtkoop. In het tweede uur een gesprek met bodemkundige Joke Marinissen over de commerciële exploitatie van de aardworm. Radio 5, 22.02-24.00u.

Over muziek gesproken. Gast is de hoogleraar medische ethiek dr. Heleen Dupuis die met presentator Jan Terlouw praat over de functie van muziek in haar leven. Morgen, Radio 4, 8.08-9.00u. Montaigne. Theatermakers en wetenschappers discussiëren over het thema vaders en zonen naar aanleiding van de toneelvoorstelling Vader en zoon die aanstaande zaterdag in Arnhem in première gaat. In het tweede uur vertelt schrijver, antropoloog Gerrit Jan Zwier over zijn verblijf op Groenland. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.