Opstelling Oranje

Aron Winter vervangt vanavond in Miami in de oefeninterland tegen Mexico rechtsachter Michael Reiziger. In het eerste duel van de trainingsstage in Florida, zaterdag tegen de Verenigde Staten, was Winter nog middenvelder.

Door hem nu als verdediger op te stellen speelt Hiddink in op eventuele problemen van Reiziger bij zijn club FC Barcelona. De kans bestaat dat de verdediger in Spanje zijn basisplaats kwijtraakt. “Op bepaalde posities wil ik alternatieve mogelijkheden uitproberen”, lichtte Hiddink zijn besluit toe. Patrick Kluivert, zaterdag nog geblesseerd, is vanavond ook van de partij. De spits van AC Milan leidt samen met Pierre van Hooijdonk de aanval. Van het noodweer dat Florida ongeveer 300 kilometer noordelijker teisterde, had de selectie gisteren geen last.

Opstelling: Van der Sar; Winter, Stam (of Bogarde), Frank de Boer en Numan; Seedorf, Ronald de Boer, Jonk en Cocu; Van Hooijdonk en Kluivert.