Correcties & Aanvullingen

Antillen

In het artikel Vorming kabinet Antillen een lastige puzzel (3 februari 1998, pagina 2) is gemeld: “De PNP en met name Römer kwamen destijds in opspraak omdat ze betrokken zouden zijn bij onder meer wapenhandel.” Die formulering was niet juist. Eind 1993 heeft de Amerikaanse regering de export van wapens naar de Antillen opgeschort omdat de eilanden veel meer wapens kochten dan gebruikelijk was. Onderzoek op de Antillen heeft uitgewezen dat het ging om een truc van wapenhandelaren. Mevrouw Camelia-Römer was toen minister van justitie. Zij was niet bij de affaire betrokken.

Beurscompetitie

In het artikel Droogzwemmen op de beurs (zaterdag 21 februari, pagina 21) zijn twee beleggingswedstrijden verwisseld. De inschrijving voor de Beleggingswedstrijd 1998 is gesloten. Voor de Nationale Beurscompetitie kan men zich nog aanmelden: 010-476 88 90.