Selectie; Radio

Hier en Nu Nieuwspoort. Met minister Van Mierlo (Buitenlandse Zaken) die terug kijkt op zijn ministerschap en vooruit blikt op de verkiezingen en de mogelijke voortzetting van paars. Radio 1, 19.00-22.00u.

Avondconcert. Het Residentieorkest o.l.v. Daniel Harding met Rebecca Caine, sopraan. Met o.a. de suite uit de opera Lulu van Berg en Le sacre du printemps van Stravinsky. Radio 4, 20.02-22.00u.

De avonden. Met een gesprek met schrijfster Saskia van der Valk over haar nieuwe verhalenbundel 'Wolfsgebroed'. Tegen elfen De Wijde blik van radiokunstenaar Mat Wijn en daarna een muzikaal portret van het Duitse ensemble Kreidler. Radio 5, 22.04-24.00u.

Eenzame uitvaart. Documentaire over het bureau 'Uitvaarten van Gemeentewegen' in Amsterdam, dat mensen begraaft voor wie anders niemand de uitvaart regelt. Radio 5, morgen, 13.00-14.00u.