Selectie; Radio

En suite. The Teares of the Muses, Engelse muziek uit de tijd van Antony Holborne (±1600) met opnamen van werk voor luit en gambaconsort uitgevoerd door het ensemble Concordia en luitist Jacob Heringman. Radio 4, 18.00-19.00u.

De Avonden. Het gesproken uitzicht komt van Rob Peetoom, kapper en fotograaf te Zandvoort. Na de filmrubriek van Bianca Stigter een gesprek met Michel Van Nieuwstadt die de dagboeken vertaalde van de surrealist en etnograaf Michel Leiris. Verder o.a. het Poesjkin-project en een klein concert van Judge Abraham and the Jury. Radio 5, 22.02-24.00u.

Uit het VPRO muziekarchief. In deze derde aflevering vol zeldzame concertopnamen ligt het accent op de hippietijd. Te horen zijn Deep Purple, Humble Pie, Country Joe, Jefferson Airplane en het tweede deel van het concert dat Pink Floyd in 1969 gaf in het Concertgebouw. Radio 1 & 2, 2.00-5.00u.