Selectie; Radio

Avondconcert. De Matinee. Werken van Brahms, Bach, Brückner en Schönberg, uitgevoerd door het Groot Omroepkoor o.l.v. Martin Wright. Met diverse solisten. Opnamen van 20 december 1997. Radio 4, 20.02-22.00u.

De Avonden. Literair varieté in Music Hall. Han Buhrs zingt werk van Howlin' Wolf. En na elf uur een gesprek met Evert Aalten over de grootste karper ooit in Nederland gevangen en zijn boek 'Speurtocht naar giganten'. Radio 5, 22.02-24.00u.

Montaigne. Met de volledige 'Kellendonk-lezing' die schrijver Oek de Jong gisteren uitsprak. De Jong sprak over het auto-biografische aspect van het werk van Hermans. In het tweede uur praten Wilbert Smulders (gepromoveerd op Hermans) en R.A. Basart (in wiens roman 'De laatste lach' een personage voorkomt dat werkt aan een proefschrift over de poëzie van Hermans) met Oek de Jong. Morgen, Radio 5, 14.02- 16.00u.