Selectie; Radio

Opium radio. Een gesprek met zangeres Mathilde Santing en fotograaf Erwin Olaf over hun voorstelling 'Sprookjes van Grip' die volgende week in première gaat. Verder regisseur Mike van Diem over de Oscar-nominatie voor Karakter en oud-musicus Johan Giskes over de correspondentie van het Concertgebouw Orkest die hij bundelde in Keep these letters please. Radio 1, 20.00-22.00u.

Tokkelfestival. In Supplement opnamen van het Tokkelfestival dat van 3 t/m 8 februari in Amsterdam plaatsvond en waarin muziek te beluisteren was van snaarinstrumenten van over de hele wereld. Radio 4, 20.00-24.00u.

Kleurbekennen. Deze week wordt Pim Fortuyn 50 jaar en verschijnt een boek van hem over de babyboomgeneratie. Martin mek is van dezelfde generatie en praat met de oud-hoogleraar over wetenschap, homoseksualiteit en diens vijanden. Morgen. Radio 5, 16.02-17.00u.