Belangen Partij Noord

Frits van Beemdelust trekt voor 4 maart voor de derde keer de lijst voor de Belangen Partij Noord (BPN) bij de deelraadsverkiezingen in het gelijknamige Amsterdamse stadsdeel. De partij heeft nu vijf van de 37 deelraadszetels. Uit het eerste punt van het verkiezingsprogramma blijkt dat de BPN tegen de almaar stijgende tarieven van de gemeentelijke lasten is.

Burgers worden in de verkiezingsfolder ook in het Arabisch en Turks opgeroepen op de BPN te stemmen. Van Beemdelust: “We letten niet op huidskleur of geloof. Noord moet leefbaar blijven voor iedereen. We stemmen niet voor links en we stemmen niet voor rechts. Het gaat om de belangen van Amsterdam-Noord, om de belangen van het onderwijs, van het welzijnswerk en van het groen.” Met de leus 'Samen aan de slag voor Amsterdam-Noord' hoopt BPN de kiezers te trekken.