Schapers maakt tennisselectie Davis Cup bekend

HILVERSUM, 13 FEBR. Non-playing captain Michiel Schapers heeft vier tennissers geselecteerd voor het Davis-Cupduel tegen België. Jan Siemerink, Sjeng Schalken, Paul Haarhuis en Jacco Eltingh komen begin april in actie in het Brusselde Primerose-stadion. Richard Krajicek heeft bedankt voor de landenwedstrijd. Hij wil in die periode bij de geboorte van kind aanwezig zijn.

Krajicek heeft gisteren de kwartfinales bereikt van het toernooi in Sint Petersburg. Hij won in drie sets van de Duitser David Prinosil. Krajicek speelt in de volgende ronde tegen de Tsjech Daniel Vacek. John van Lottum heeft zich gisteren geplaatst voor de kwartfinales van het toernooi van San Jose. Hij won in de tweede ronde van de Amerikaan Vincent Spadea: 7-5 6-7 6-2. (ANP)