Brazilië telt twintig spelers

RIO DE JANEIRO, 13 FEBR. Bondscoach Mario Zagallo van wereldkampioen Brazilië heeft twintig voetballers geselecteerd voor het komende WK in Frankrijk. In de voorlopige selectie zijn alleen Romario en Ronaldo als aanvaller uitgenodigd. (ANP)

Sir Winston Churchill Vijftig jaar geleden schreef Sir Winston Chruchill dat de schilderkunst voor hem de beste remedie was tegen de angst die hij aan het begin van de oorlog voelde. Zijn vriend, de portretschilder Sir John Lavery, hielp Churchill in die dagen het penseel te hanteren en stelde hem ook zijn studio in Londen ter beschikking. Churchill schilderde ieder vrij uur: terwijl hij op de verkiezingsresultaten wachtte of in vakanties. Portretten, landschappen, stillevens, tuinen en gebouwen van de staatsman werden al tentoongesteld in Londen, Canada, Amerika en Australië. Sotheby's toont nu zo'n honderd schilderijen. 34-35 New Bond Street. T/m 17 jan. Ma t/m vr 09u30-16u30 za en zo 12-16u. Inl 00-441714938080.