Selectie; Radio

Hier en nu Nieuwspoort. Gast is voorzitter van de metaalwerkgevers en CDA-kandidaat voor de Tweede Kamer Hans van den Akker die het o.a. zal hebben over de relatie tussen politiek en bedrijfsleven en het sociaal-christelijk gezicht van het CDA. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Het gesproken uitzicht van drummer Pierre Courbois en een in memoriam over Carl Wilson van Fay Lovsky die hem persoonlijk kende. In het tweede uur aandacht voor het muziekproject Dutch Harbour met een gesprek met regisseur Braden King en musicus Michael Krassner. Radio 5, 22.02-24.00u.

Dokument op 5. Gesprekken met mensen die door hun ontmoetingen met buitenaardse wezens traumatische ervaringen hebben opgelopen. In de uitzending therapeuten, de UFO-deskundige Hans van Kampen en psycholoog H. Crombag. Morgen, Radio 5, 13.08-14.00u.