Selectie; Radio

En suite. Opnamen van de Cantigas de Santa Maria van de 13e eeuwse Spaanse koning en musicus Alfonso X El Sabio (de wijze). En muziek van de sefarden, joden die tegen het einde van de 15e eeuw uit Spanje werden verdreven. Radio 4, 18.00-19.00u.

De avonden. Na het uitzicht van Tim Krabbé en de filmrubriek een gesprek met Nicolaas Wijnberg over het ontwerpen van decors en boekomslagen. Ook een concert van gitariste Barbare Manning. Radio 5, 22.02-24.00u.

Een leven lang. Portret van jurist, journalist en oud-hoofdredacteur van De Tijd Herman van Run (80). Morgen, Radio 5, 11.02-12.00u.

Weldenkende mensen. Debat over de pogingen van de overheid om d.m.v. het opzetten van een islamitisch centrum aan de universiteit van Leiden, meer inzicht te krijgen in de moslimgemeenschap en fundamentalisme. Morgen, Radio 5, 12.02-13.00u