Voetbal Spanje

De twee koplopers in Spanje kwamen tot moeizame gelijke spelen. Barcelona had geluk met de 1-1 bij Tenerife, dat Roy Makaay in de gelederen had. Met name Michael Reiziger speelde in de verdediging een onzekere wedstrijd. Real Madrid deed in negatieve zin niet onder voor de concurrent.

Twee keer kwam de 'Koninklijke' op achterstand tegen Deportivo La Coruna, maar wist met het nodige kunst- en vliegwerk bij te trekken (2-2). In blessuretijd kreeg Real zelf nog een grote kans de zege te pakken. De bezoekers kregen een strafschop, maar de Brazilaan Savio schoot de bal over.

Het verschil tussen Barça en Real bleef daardoor één punt; de ploeg van Louis van Gaal heeft één wedstrijd minder gespeeld. De achtervolgers kwamen niet dichterbij doordat de nummers drie (Real Sociedad) en vier (Atletico Bilbao) tegen elkaar gelijkspeelden.