Selectie; Radio

Supplement. Opnamen van het concert van het rondreizend muziekgezelschap X-or on Tour dat 10 januari in het Stedelijk Museum in Amsterdam een bonte avond vol mini-optredens en muzikale acrobatiek verzorgde. Radio 4, 20.02-24.00u.

Opium radio. Zanger en acteur Bill van Dijk vertelt over zijn rol in de voorstelling rond het leven en werk van Harry Nilsson. Verder o.a. een gesprek met Dirk Tanghe en dramaturg Carel Alphenaar over het werk van de in 1956 overleden Bertolt Brecht naar aanleiding van het feit dat hij honderd jaar geleden werd geboren. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Het gesproken uitzicht van dichter K. Michel en het eerste deel van een driedelige serie over Taoisme, een vrijheidsleer. Tegen elven de Jamaicaanse ska en reggae-legende Prince Buster gevolgd door de 23ste episode in de radioserie Metamorphosen van Ovidius. Radio 5, 22.02-24.00u.