Website

Wie vergeten is hoe de tv-tunes van 'Ja zuster, nee zuster' en 'Floris' gingen, kan het geheugen opfrissen op een vermakelijke website waar tv-thema's bijeengebracht zijn. Op de site komen voornamelijk deuntjes voor van televisieprogramma's uit een grijs verleden, maar ook nieuwere programmatunes komen aan bod, zoals die van het gênante 'Op goed geluk'. Compleet is het bestand nog lang niet. De thema's van de 'Showbizzquiz' en het legendarische 'Top Pop' ontbreken bijvoorbeeld nog. (www.xs4all.nl/ NÑ globalco/tunes.htm)

Being Human (Bill Forsyth, 1993, VS). De Schotse regisseur van 'Local Hero' maakte in Hollywood een genadeloos geflopt mengsel van existentiële nonsens en sentimenteel humanisme, met Robin Williams als een wat bedrukte doorsneeman die in vijf periodes van de wereldgeschiedenis opduikt. Bedoeld als 'ode aan de eenzaamheid van de menselijke geest'. RTL4, 20.30-22.30u.