VERBAAL SLAAN

Het Amerikaanse kindermeisje Kim Tannahill heeft een proces aangespannen tegen het eveneens Amerikaanse acteursechtpaar Bruce Willis en Demi Moore. Volgens Tannahil is ze gedurende de drie jaar dat ze de drie kinderen van Moore en Willis verzorgde 'schaamteloos uitgebuit en misbruikt' door het echtpaar.

Het was haar verboden een 'sociaal leven' te leiden, aldus Tannahil, en ook mocht haar geliefde niet zien. Demi Moore zou haar zelfs een keer in een kast hebben gestopt, terwijl ze het kindermeisje 'verbaal sloeg'. Tannahil eist nu een niet nader gespecificeerde schadevergoeding van de acteurs. Martin Singer, de advocaat van Willis en Moore, noemt Tannahills aantijgingen 'extreme verzinselen' en beweert dat het kindermeisje 'geld wil krijgen door afpersing'. Volgens de advocaat gaat het om niets anders dan wraak. Eerder hebben Willis en Moore een proces aangespannen tegen het kindermeisje dat zij in augustus 1997 ontsloegen, omdat zij de belofte had gebroken om niets te over het echtpaar naar buiten te brengen.