Carrousel

De afdeling Internetdiensten van PTT Telecom is op zoek naar een nieuwe directeur. Zonder ophef is H. Wessels overgestapt naar het district Amsterdam. De directeur daar was op zijn beurt weggeroepen om KPN Vastgoed te gaan leiden.

Niet bekend

In aanloop naar de splitsing in Telecom en Post draait de vacaturecarrousel bij KPN op volle toeren. Wessels heeft aan Internetdiensten minder dan een jaar leiding gegeven. Onlangs was hij nog vol optimisme over de mogelijkheden van 'Het Net', een besloten netwerk van PTT Telecom. De 200.000 aansluitingen die Het Net in de eerste maanden heeft gerealiseerd waren geen tegenvaller, meende Wessels, ook al was op 300.000 gebruikers ingezet.

PTT Telecom stelt dat Wessels' vertrek geen negatief oordeel inhoudt over zijn resultaten met Het Net. In de regio Amsterdam waar hij aantreedt staat een enorme reorganisatie op stapel. Eerder oogste Wessels succes met een reorganisatie in het district Rotterdam.

De collega's van Wessels zullen zijn taken waarnemen tot een opvolger is gevonden. Voorlopig moet de divisie het stellen zonder directeur. Internet is de grootste bedreiging voor telecombedrijven. Maar in plaats van anderen het vuur aan de schenen te leggen rukt het management uit voor een binnenbrand in Amsterdam.

    • Michiel van Nieuwstadt