Selectie; Radio

Hier en Nu Nieuwspoort. Met als gast minister Zalm (Financiën) over o.m. geld, de euro, belastingen en de Europese Bank. Radio 1, 20.00-22.00u.

De avonden. Met het gesproken uitzicht van Louis Ferron, schrijver te Haarlem. Na elf uur een muzikaal portret van het IJslandse trio Stillupsteya (elektronische muziek met een absurde inslag) waarvan de leden aan het Haagse conservatorium studeren. En een kort komisch hoorspel van Vicky Bennet. Radio 5, 22.02-24.00u.

Sesjun. Live vanuit Nick Vollebregt's Jazzcafé in Laren. Bosstenors: met David 'Fatman' Newman, tenorsax, Houston Person, tenorsax, Rein de Graaff, piano, Koos Serierse, bas en Eric Ineke, drums. Radio 2, 23.04-0.00u.

Dokument op 5: Een ereschuld. Over het gedrag van Nederlanders tegenover joden vlak na de oorlog. Morgen, Radio 5, 13.00-14.00u.