Selectie; Radio

De avonden. Het gesproken uitzicht van Nilgun Yeril, publiciste en cabaretière te Haarlem. De filmrubriek van Bianca Stigter en een gesprek met de Vlaamse schrijver Peter Terrin, wiens debuut 'De Code' doet denken aan schilderijen van Edward Hopper. En K. Schippers over de zojuist verschenen 'Collected Poems' van Stephan Themerson. Radio 5, 22.02-24.00u.

En suite. Solowerken van Bach en Telemann uitgevoerd door Monica Huggett, barokviool, Marion Verbruggen, blokfluit, en Maria Springfels, gamba. radio 4, 18.00-19.00u.

Sporen in het verleden. Een gesprek met G. Hogesteeger, bedrijfshistoricus bij de PTT, over de 'juffrouw van de telefoon', tot begin jaren zestig de onmisbare schakel in de verbinding tussen abonnees. Een telefoniste van toen haalt herinneringen op en een huisarts vertelt over hoe de telefoon zijn werk vereenvoudigde. Morgen, Radio 5, 15.02-15.45u.