Selectie; Radio

Avondconcert.

Uitzending van de 1000ste Matinee op de vrije zaterdag. Het Schönberg Ensemble en het Asko Ensemble brachten bij die gelegenheid de Nederlandse première van 'Trilogie van de laatste dag' van Louis Andriessen. Solist Tomoko Makaiyama, piano. Radio 4, 20.02-22.00u.

Debat op vijf. Discussie over de de onafhankelijkheid van onderzoeksbureaus. Niet alleen commerciële bureaus als Bakkenist laten mogelijk invloed toe van de opdrachtgever, ook bij universitair onderzoek bestaat dit gevaar. Radio 5, morgen, 12.04-13.00u.

NPS Bijlage: Machismo in Mexico. Correspondente van deze krant in Latijns-Amerika Marjon van Royen over leven en werken in een samenleving waar het machismo minder elegant bleek dan in Italië waar ze daarvoor had gewerkt. Een vergeefse zoektocht naar de vrouw-vriendelijke kant van Mexico. Radio 5, morgen 13.10-14.00u.