Voetbal Italie

In Italië bleef Juventus koploper. Het won met 2-0 van Lecce, maar raakte wel voor maanden international Ferrara kwijt. Hij brak na twintig minuten zijn been op twee plaatsen na een onbesuisde actie van tegenstander Conticchio. De kans is groot dat Ferrara het komende WK moet missen. Zijn vervanger Iuliano zette Juve op voorsprong. Bij de bezoekers was Davids er niet bij wegens een schorsing.

Nummer twee Inter won met 1-0 bij Brescia. Aron Winter stond weer op het middenveld, naast de nieuwste aankoop Paolo Futre. Ronaldo scoorde koppend en dat was zijn eerste score in de Serie A sinds 7 december. Het was zijn tiende competitiedoelpunt. Net als Kluivert had Ronaldo veel kritiek te verduren gehad van de fans. Ook de Nederlander beleefde een prettige zondag. AC Milan won met 1-0 van Piacenza en Kluivert werd zelfs weer eens toegejuicht. Hij had een groot aandeel in de enige treffer door op de lat te koppen. Maniero scoorde vervolgens uit de rebound.