Selectie; Radio; Zaterdag

Radio 1-journaal.

Aandacht voor het VVD-verkiezingscongres en verslagen van het bezoek van de koninklijk gezelschap aan Amsterdam, Apeldoorn en paleis Het Loo. Kenner van het koninklijk huis Harry van Wijnen levert vanuit de studio commentaar op de festiviteiten. Radio 1, 12.07-14.00u.

De wortels van het kwaad. Achtste aflevering in twaalfdelige radioserie over de nieuwe generatie cabaretmakers. In deze uitzending bereidt cabaretier Frank van Pamelen zich op de voorstelling voor met het checken van licht en geluid, het stemmen van de instrumenten, inzingen en acclimatiseren. Radio 5, 15.02-15-30u.

Music. Drie uur durend popprogramma met commentaar op nieuwe popalbums en een sessie met het jonge talent Kristen (20) uit Haarlem. Radio 2, 19.02-22.00u.

Volgspot-live. Fragmenten uit het nieuwe programma van het Rotterdamse kleinkunstduo De Berini's, de Vlaamse popgroep Mama's Jasje en zangeres Catherine Delasalle. Radio 2, 22.02-24.00u.

Those Magnificent Men in Their Flying Machines (Ken Annakin, 1965, Engeland). Uitgelaten komedie geniet zekere faam. Over een vliegwedstrijd van Londen naar Parijs anno 1910. Met Sarah Miles, James Fox, Stuart Whitman, Terry-Thomas. BBC1, 15.20-17.30u.