Selectie; Radio

De recensenten. Regisseur Dora van der Groen en scenarioschrijver Jean van de Velde over elkaars producties. Van der Groen regisseerde de toneelvoorstelling De kus van de spinvrouw en Van de Velde is bekend van de films De kleine blonde dood en All Stars. Radio 1, 20.02-21.00u.

Uit het nieuws. De 89-jarige Hilda Verwey-Jonker voelde zich verplicht om naast de zorg voor haar kinderen ook als socioloog in talloze commissies en raden - waaronder de SER - te gaan zitten. Radio 1, 21.02-22.00u.

De avonden. Het gesproken uitzicht van docent Engels en schrijver L.H. Wiener en een in memoriam van Carl Perkens de componist van het bekende rock 'n' roll-nummer 'Blue Suede Shoes'. Na elf uur gaat Rudy Fuchs op atelierbezoek bij beeldend kunstenaar Steven Aalders en sluit Heere Heeresma de week. Radio 5, 22.02-24.00u.