Selectie; Radio

Hier en nu Nieuwspoort. Gast is de oud-commissaris van de koningin Henk Vonhoff die praat over zijn rol binnen de 50 jaar oude VVD. Ook wordt over politie, club-card en de Erasmusuniversiteit gesproken. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. In het eerste uur het gesproken uitzicht van een luisteraar en een gesprek met schrijfster Anjet Daantje over haar tweede roman De blinde fotograaf. In het tweede uur een muzikaal portret van Flying Saucer Attack. Radio 5, 22.02-23.55u.

Dokument op 5: De bodyguard. Reportage over opleidingen voor bodyguards die als paddestoelen uit de grond schieten. Morgen, Radio 5, 13.08-14.00u.

Schuim en as. De blinde cabaretier Vincent Bijlo praat over zijn romandebuut Het instituut. Ook o.a. aandacht voor het Filmfestival in Rotterdam en een gesprek met banjospeler Michiel Hekkens. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.