Schadevergoeding Fokker-obligaties

Twee Duitse houders van Fokker-obligaties hebben woensdag een schadevergoeding van in totaal 71.000 mark toegewezen gekregen. Een rechter in Neurenberg veroordeelde de Dresdner Bank tot het betalen daarvan omdat ze de beleggers niet voldoende heeft ingelicht over de risico's van de investering.

Het is voor het eerst dat in Duitsland Fokker-obligatiehouders voor de rechter aan het langste eind trekken. Advocaten van de gedupeerden, zo schrijft de Süddeutsche Zeitung van donderdag, verwachten dat van het vonnis een precedentwerking zal uitgaan.

Dundee United-Hibernian 1-1, Kilmarnock-Glasgow Rangers 1-1. Stand aan kop: Rangers 26-53, Celtic 25-52, Hearts 25-52.

Dundee United-Hibernian 1-1, Kilmarnock-Glasgow Rangers 1-1. Stand aan kop: Rangers 26-53, Celtic 25-52, Hearts 25-52.