GASTEN

De Nederlandse familieleden van de koningin zullen de feestelijkheden ter gelegenheid van haar verjaardag bijwonen, evenals vier zusters van prins Claus en een aantal neven en nichten. Verder een aantal vorstelijke gasten:

België: koning Albert II en koningin Paola, prins Filip; Bulgarije: (ex-)koning Simeon en zijn vrouw Margarita; Denemarken: koningin Margrethe II en prins Henrik, prinses Benedikte en prins Richard zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg met twee van hun kinderen; Griekenland: (ex-)koning Constantijn en (ex-)koningin Anne Marie; Groot-Brittannië: prins Charles; Jordanië: kroonprins El Hassan en prinses Sarvath El Hassan, prinses Badiya, prins Rashid; Luxemburg: groothertog Jean en groothertogin Joséphine-Charlotte, erfgroothertog Henri en erfgroothertogin Maria Teresa, prins Guillaume en prinses Sibilla; Noorwegen: koning Harald V en koningin Sonja; Spanje: koning Juan Carlos I en koningin Sofia, prinses Maria del Pilar, hertogin van Badajoz; Zweden: koning Carl XVI Gustaf en koningin Silvia, prinses Christina en de heer Tord Magnusson.