Dodelijk ongeval Rob Mulders (30)

APELDOORN, 29 JAN.Oud-wiel- erprof Rob Mulders is afgelopen nacht in de buurt van Apeldoorn verongelukt. Hij slipte met zijn auto op een mistige, gladde weg en kwam tot stilstand tegen een boom. Hij was op slag dood. De 30-jarige Mulders had vorig jaar zijn wielerloopbaan beëindigd. Hij fietste vijf jaar als professional voor de ploeg van Jan Raas. Het laatste seizoen reed hij in dienst van het Belgische Collstrop. Zijn mooiste overwinning dateert van 1993, toen hij de semi-klassieker Veenendaal-Veenendaal op zijn naam schreef. (ANP)

Margreet Baan: “Dat ben je toen maar heel kort geweest.” Cor Baan: “In oktober overlijdt Piet van Doorne, Van der Padt wordt voorzitter en in juli 1983 zit ik in de raad van bestuur voor marketing & verkoop. Ik ben er nog steeds trots op dat ik het toen zo gedaan heb.”