Chinees Nieuwjaar

Foto: HONGKONG -In grote delen van Azië is gisteren het Chinese nieuwjaar gevierd. In Hongkong werd een parade gehouden waaraan kinderen deelnamen, verkleed als tijgers. Dit jaar is het 'Jaar van de Tijger'. (Foto AP)

Kwaliteit en plezier in het leven daar gaat het om in het nieuwe kwartaaltijdschrift Living. De pijlers van het blad zijn wonen, reizen, mode, cosmetica, culinair en entertainment. Reportages over een tijdloos huis, lavendel: het parfum van de Provence, de leukste plaatsjes, hotels en restaurants in de Bretonse Côtes d'Armor, een droomhotel in Antwerpen en veel tips o.a. over the Bluebird Gastrodome in Londen van Habitat-oprichter Terence Conran. Het blad lijkt nogal op VT-Wonen met wat meer mode en cosmetica en het is volgens een bijgevoegd persbericht vooral bestemd voor de generatie babyboomers, want die streven niet meer naar veel geld verdienen en status maar naar innerlijke waarden en zelfontplooiing.

Kwaliteit en plezier in het leven daar gaat het om in het nieuwe kwartaaltijdschrift Living. De pijlers van het blad zijn wonen, reizen, mode, cosmetica, culinair en entertainment. Reportages over een tijdloos huis, lavendel: het parfum van de Provence, de leukste plaatsjes, hotels en restaurants in de Bretonse Côtes d'Armor, een droomhotel in Antwerpen en veel tips o.a. over the Bluebird Gastrodome in Londen van Habitat-oprichter Terence Conran. Het blad lijkt nogal op VT-Wonen met wat meer mode en cosmetica en het is volgens een bijgevoegd persbericht vooral bestemd voor de generatie babyboomers, want die streven niet meer naar veel geld verdienen en status maar naar innerlijke waarden en zelfontplooiing.