Selectie; Radio

Radiocafé. Gesprekken met onder anderen oud-zangeres Jerney Kaagman, popjournalist Jip Goldstein, zanger Joop Visser en George Knops van Buma/Stemra over de Nederlandse muziekindustrie waar jaarlijks een miljard gulden in om gaat. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Literair variété met verhalen van Jan Mulder, Don Duyns, Frans Stüger en gedichten van Arjen Duinker. De muzikale gast is de jazzaccordeonist Mat Matthews. In het tweede uur praat Marten Minkema over het vouwkanovaren. Radio 5, 22.02-24.00u.

Montaigne. Hans Heesen en Harry Jansen praten over literair graafwerk en over waar de schrijver zoals Paul van Ostaijen, Guido Gezelle en Herman Heyermans begraven liggen. Ook aandacht voor Collected Poems van Stephan Themerson en het Filmfestival in Rotterdam. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.