Barcelona verliest opnieuw

Barcelona verloor opnieuw. De ploeg werd dit keer bij Deportivo la Coruña (3-1) verslagen. De achterstand op Real Madrid, dat verloor van Real Sociedad, blijft twee punten. Barcelona heeft in 22 wedstrijden al 33 doelpunten geïncasseerd. Deportivo kwam in de derde minuut op voorsprong door een treffer van Fran. In de tweede helft maakten Abreu en Djalminha er 3-0 van. Pizzi, na een uur in het veld voor Reiziger, scoorde vijf minuten voor tijd tegen.

Real verloor bij Sociedad met 4-2. Eerder in de week was het voor de ploeg van de Duitse coach Heynckes al in het bekertoernooi misgegaan tegen Alaves uit de tweede klasse. Toch had Real uitzichten op de winst. Na vijf minuten opende Morientes de score. Na de gelijkmaker van Kuhbauer kregen de Madrilenen een goede kans op een nieuwe voorsprong, maar Roberto Carlos miste de strafschop. Daar kwam nog eens bij dat het derde doelpunt van Sociedad, van Kovacevic, in buitenspelpositie tot stand kwam.