Correcties & Aanvullingen

Jan Roeland

In Alledaagsheid balanceert op de rand van abstractie, een recensie over de overzichtstentoonstelling van Jan Roeland in De Beyerd in Breda (in de krant van dinsdag 20 januari, pagina 11) stond vermeld dat deze expositie zal doorreizen naar het Rijksmuseum Twenthe en het Stedelijk Museum Schiedam. Dit is niet geheel juist. Het Stedelijk Museum Schiedam zal alleen recent werk van Roeland tonen. In het Rijksmuseum Twenthe komt wel een overzichtstentoonstelling, maar deze expositie zal niet identiek zijn aan die in Breda.

Oosterparkwijk

Bij het artikel 'Crimineeltjes' beheersen Oosterparkwijk (in de krant van zaterdag 10 januari, pagina 3) stond een foto afgedrukt van drie kinderen in voornoemde Groningse buurt. De op de foto afgebeelde kinderen hebben in het geheel niets van doen met de recente rellen in de Oosterparkwijk.