Selectie; Radio

En suite. Het Hilliard Ensemble, het Kronoskwartet en het Orlando Consort spelen muziek van de componisten Leoninus en Perotinus die in 1200 aan de Notre Dame in Parijs verbonden waren. Radio 4, 18.02-19.00u.

De avonden. Na het gesproken uitzicht van mimespeler Hakim Traidia en de filmrubriek een gesprek met de schrijver Jan Stavinoha over zijn roman Zegenrijke jaren. Verder o.a schrijfster Dirkje Kuik over haar boek Broholn. Radio 5, 22.02-23.55u.

Een leven lang. Portret van de emeritus hoogleraar politicologie prof. dr. Hans Daalder. Hij was in de jaren zeventig betrokken bij de grote democratiseringsgolf. Morgen, Radio 5, 11.02-12.00u.

Weldenkende mensen. Discussie met o.a. de immigratie-advocaat C. Everaert over onze morele gastvrijheid en protectionistische praktijk jegens vreemdelingen. Morgen, Radio 5, 12.03-13.00u.