Selectie; Radio

Avondconcert: De matinee. Het Radio Filharmonisch Orkest speelt werken van Sibelius en Ligeti. Radio 4, 20.02-22.00u.

De avonden. In het literair variété onder anderen Thomas Verbogt, P.F. Thomése en banjo-virtuoos Arno Hagenaars. In het tweede uur een gesprek met de voorzitster van de Engelse National Gardening Association Daphne Foulsham over hoe de maatschappij de tuin beïnvloedt. Radio 5, 22.02-23.55u.

Debat op 5. Discussie over de vraag hoe de joodse en christelijke traditie staan tegenover de Nederlandse bio-industrie. Morgen, Radio 5, 12.04-13.00u.

Bijlage. Documentaire over jeugdstrafinrichtingen. Jongeren blijken steeds zwaardere misdrijven te plegen. In de nieuwe inrichting Teylinereind in Sassenheim is veel aandacht voor scholing en gesprek. Morgen, Radio 5, 13.08-14.02u.