Kies je favoriete krantenfoto

Wie 11 of 12 jaar is kan meedoen aan de verkiezing van de krantenfoto die volgens kinderen de beste is. Ieder jaar organiseert de stichting World Press Photo voor grote mensen en kinderen een krantenfoto-verkiezing. Aan de World Press Photo Kinderjury doen dit jaar kinderen mee uit Zimbabwe, Bangladesh, Duitsland, Puerto Rico, Spanje en ook Nederland.

Als je Nederlands kinderjurylid wilt worden, moet je een foto uit een krant of tijdschrift kiezen en op papier uitleggen waarom je die foto zo goed vindt. Wie weet word jij dan uitgenodigd om mee te doen aan de World Press Photo Kinderjury, die van 17 tot 19 februari in Amsterdam foto's gaat uitzoeken. Ben je 11 of 12, stuur dan je favoriete krantenfoto met uitleg waarom het je favoriet is vóór 28 januari aan (zet wel je naam en telefoonnummer op je inzending!): World Press Photo, Jacob Obrechtstraat 26, 1071 KM Amsterdam.