Haan en Anderlecht ook uitgeschakeld voor beker

ROTTERDAM, 14 JAN. Arie Haan is voorlopig niet in staat zijn nieuwe club Anderlecht beter te laten voetballen. De oud-trainer van Feyenoord werd met de Brusselse club uitgeschakeld in de achtste finales van het Belgisch bekertoernooi. Anderlecht verloor gisteravond met 2-1 van Sint Truiden, de club van Haans voormalige ploeggenoot Barry Hulshoff.

Het bescheiden Sint Truiden leidde bij de rust met 1-0 door een doelpunt van Rudonja. Dezelfde speler maakte de beslissende treffer, nadat Scifo Anderlecht aan de gelijkmaker had geholpen. Trainer Haan kan zich nu gaan richten op een betere klassering in de competitie. Anderlecht staat op een teleurstellende zesde plaats, met een schier onoverbrugbare achterstand van twintig punten op koploper Club Brugge.