Selectie; Radio

Avondconcert: De matinee. A sea symphony van Vaughan Williams, uitgevoerd door het Radio Symfonie Orkest en het Groot Omroepkoor. Ook klavierstukken van Sibelius. Radio 4, 20.02-22.00u.

De avonden. Verhalen van o.a. Jan Mulder, Eric Bindervoet & Robbert-Jan Henkes en Manon Uphoff. Verder onderzoekt Marten Minkema samen met expert Henk Valk een verklaring voor de treurigheid van de koekoeksklok. Radio 5, 22.02-23.55u.

Bijlage. Gesprek met de Groningse psycholoog Ed Klip over slaapproblemen en een bezoek aan een slaaplaboratorium. Morgen, Radio 5, 13.08-14.02u.

Montaigne. Over o.a. Lewis Carroll de schrijver van Alice in Wonderland die honderd jaar geleden stierf; uitgever van Zeeuwse drukken Bert Gerestein; de toneelvoorstelling De Pijn en de zwijgende film van Charlie Chaplin, The Kid. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.