Zes doden in verkeer tijdens weekeinde

RIJSWIJK, 12 JAN. Het verkeer heeft het afgelopen weekeinde het leven gekost aan zes mensen. Het grootste ongeval had zaterdagochtend plaats in Hardenberg. Daarbij verloren drie personen het leven. De bestuurder van de wagen verloor de macht over het stuur en botste tegen een boom. De slachtoffers waren een 22-jarige bestuurder uit Hellendoorn en twee 21-jarige inzittenden uit Den Ham. Een 19-jarige inwoner van Soest kwam in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven in Amersfoort, toen de auto waarin hij meereed tegen een lantaarnpaal klapte.

Een 23-jarige man uit Molenaarsgraaf overleed gistermorgen nadat hij zaterdagavond met zijn auto te water was geraakt. Een 62-jarige fietser uit Oldenzaal overleed zaterdag, nadat hij was aangereden door een automobilist die hem door de laagstaande zon niet had opgemerkt.