Website

Kung Fu, Bewitched, Sledge Hammer, Black Adder, Fame, Charlie's Angels en 'Allo 'Allo zijn enkele series uit het programma-aanbod van TV10, het station dat alleen herhalingen uitzendt. Onlangs werd bekend dat TV10 van plan is de programmering te wijzigen omdat de eerdere veranderingen niet de gewenste resultaten (lees kijkcijfers) hadden.

Elke dag een speelfilm om half tien en het herhalen van programma's als Goede Tijden Slechte Tijden bleek minder goed aan te slaan dan verwacht. Wat de nieuwe programmering zal brengen is nog de vraag, aldus een woordvoerder. Wellicht dat de zender meer thema-avonden uit zal zenden, zoals nu al gedaan wordt op maandagavond, 'Ladies night' en zondagavond, 'English evening'.

TV10 heeft eigenlijk twee websites: een van de omroep zelf en een speciaal voor kinderen (Fox Kids Network). Beide sites hebben gemeen dat er een chatbox, een prijsvraag en achtergrondinformatie over programma's op voorkomt en dat de surfer een abonnement kan nemen op een mailinglist. Echter een compleet programma-overzicht is alleen te vinden op de site van TV10.

Hetzelfde geldt voor de linklijsten, de nieuwsgroepen met als onderwerpen onder meer MASH en Startrek. Ook heeft alleen de TV10-site een zoekmachine. Toch zijn beide sites interessant voor wie over oude tv-series wil communiceren. Nu maar hopen dat de omroep met interessante nieuwe herhalingen komt, als Top Pop en de Brady Bunch, zodat er over nog meer leuke programma's gechat en gemaild kan worden.

(www.tv10.nl en www.foxkids.nl)

Grosse Stimmen. Portret in twee delen van grote zangers en zangeressen in deze eeuw, zoals onder anderen Roberto Alagna, Enrico Caruso, Kirsten Flagstad, Benjamino Gigli en Thomas Hampson. Duitsl.2, 0.00-1.00u.