FEESTPROGRAMMA

27 januari - In plaats van de Nieuwjaarsreceptie ontvangt de koningin 2.000 mensen uit de Nederlandse samenleving in het Concertgebouw. Concert Radio Philharmonisch Orkest o.l.v. Alezander Lazarev met solist Mstislav Rostropovitch.

30 januari - In het Stedelijk Museum ontvangt de koningin ongeveer 160 binnen- en buitenlandse gasten, onder wie vertegenwoordigers van vooral Europese vorstenhuizen. 's Avonds balletgala in het Muziektheater. Voor onderdak van de gasten is het Amstelhotel en een deel van Grand Hotel Krasnapolsky afgehuurd.

31 januari - Bezoek aan nationaal museum Paleis Het Loo en Museum Kröller-Müller in Otterlo. 's Avonds diner en bal in het Koninklijk Paleis op de Dam.

1 februari - Kerkdienst in de Westerkerk. Afsluitende lunch op het raderschip Kapitein Kok.