Oltmans

Redacteur Den Hartog Jager publiceerde een beschouwing over het nieuwe literaire blad 'Vrijstaat Austerlitz' en hing zijn verhaal op aan een lading misinformatie over mij persoonlijk alsmede in verband met mijn proces tegen de Staat (29 december). Hij deed dit zonder mijn kant van deze gegevens te verifiëren, of zonder contact te hebben met mijn team van drie advocaten. Hij beschikte blijkbaar niet over de meest elementaire ingrediënten van informatie.

Rechter B.C. Punt legde in een tussenvonnis in november jl. vast, dat ik door de minister van Buitenlandse Zaken ben bedrogen. Zijn departement is het enige niet dat opereert via bedrog. Onder verantwoordelijkheid van minister Dijkstal circuleert in mijn proces een bedrieglijk CIA-document dat volgens een CIA-agent verklaart dat ik in 1962 wegens een zedendelict in een Amerikaanse gevangenis zou hebben gezeten. Pure laster door de overheid aangewend om mij zwart en verdacht te maken. Ten behoeve van de redactie voeg ik het document hierbij. Aangetoond is in mijn procedure, dat Hans van den Broek, Max van der Stoel, Peter Kooijmans, Docters van Leeuwen, de ambassadeurs Van Roijen en Carsten plus een dijk andere getuigen onder ede hebben gelogen, terwijl tientallen andere 'overheidsdienaren', heren waaronder ook Wim Kok en Hans van Mierlo helaas gerekend zullen moeten worden (en dus nog zullen worden opgeroepen) zich aan ernstige vormen van machtsmisbruik schuldig hebben gemaakt. Dáár gaat mijn proces over, maar dat zijn aspecten waaraan Den Hartog Jager zijn vingers niet schijnt te willen branden.