Selectie; Radio

Avondconcert. Bhakti voor ensemble en quadrofonische tape van J. Harvey, uitgevoerd door het Nieuw Ensemble o.l.v. Ed Spanjaard. En Ballet Job, a Masque for Dancing van Vaughan Williams door het London Philharmonic Orchestra o.l.v. Vernon Handley. Radio 4, 20.02-0.00u.

De avonden. Met verhalen van Thomas Verbogt, Don Duyns en Wim de Bie, en gedichten van Frank Koenegracht. Verder o.a. een verslag van de tentoonstelling Ganzkörperplastinate waar kunst te zien is die is gemaakt van menselijke resten. Radio 5, 22.02-23.55u.

Bijlage: Op zoek naar een partner. Reportage over contactadvertenties en bemiddelingsbureaus. Morgen, Radio 5, 13.08-14.02u.

Montaigne. Aandacht voor de door Jan Ipema geschreven biografie van de Duitse schrijver Ernst Jünger, die dit jaar 103 jaar hoopt te worden.