Persoonlijke wens voor Menno Buch

Beste Menno, lieve Mylène

Langs deze, mij sympathieke weg, maak ik gaarne gebruik van jullie aanbod om voor jullie programma een brief in te sturen aangaande een van mijn geilste wensen. Welke wens dit precies is, maak ik pas aan het einde van mijn brief bekend, geheel conform de vreselijke gewoonte van Nederlandse tv-programmamakers om het lekkerste onderdeel voor het laatst te bewaren.

Eerst wil ik jullie bedanken voor het feit dat jullie de moed hebben gehad het programma-aanbod van Veronica te verrijken met Sex voor de Buch. Met een miljoen kijkers is het in korte tijd het succesvolste, nieuwe programma van de Nederlandse televisie geworden. Voorwaar, dat is een welverdiend compliment waard.

Hoe vaak hoor je programmamakers niet verzuchten: ik zou willen dat ik me snel met goede kijkcijfers kon waarmaken, maar hoe doe je dat? Ik heb al vaak geantwoord dat dit eenvoudiger is dan ze denken. Een forse scheut sensatie en seks, eventueel aangelengd met enkele Bekende Nederlanders, en een kind kan de was doen.

Jullie hebben zelfs aangetoond dat je die Bekende Nederlanders niet eens nodig hebt. Bravo! Misschien betekent dit een doorbraak in televisieland en kunnen we voortaan verschoond blijven van het honderddduizendste programma over het persoonlijk leven van Monique van de Ven, Jos Brink en Vanessa.

Maar voordat ik mij verlies in allerlei complimenten, wil ik alvast ingaan op enkele invitaties die jullie in de uitzending van gisteren deden. Zo vernam ik dat de kijkers zich nog konden inschrijven voor 'een gangbang' met ene Jenny, die daartoe vier mannen zoekt. Ik ben altijd bang voor gangs geweest, maar ik begrijp dat het hier gaat om een soort groepsverkrachting-op-afspraak, een seksuele variant waaraan ik, evenals Patrick Kluivert en zijn vrienden, de beste herinneringen bewaar.

Verder hoorde ik dat zich nog steeds niemand heeft gemeld voor het schildersdoek dat Linda met haar blote lichaam heeft ingewreven. Schande! Noteer mij, want ik houd van kunst als uitdrukkingsmiddel voor tedere, warme lichamelijkheid.

Tevens zou ik graag in contact komen met het jonge echtpaar dat in jullie programma een grote wens vervuld zag: het deelnemen aan een pornofilm onder leiding van de onuitroeibare Kim Holland, Nederlands seksjunk par excellence. De man, Peter, konden we horen zeggen: “Ik hou van het harde bonk- en ragwerk, mijn vrouw mag de halve wereld bij elkaar schreeuwen.” Zijn vrouw Patrice bekende daarop dat ze 'al binnen twee stoten klaarkomt' en dat ze daarna 'één grote, golvende, geile rivier' is.

Hierover wilde ik jou, Menno, iets vragen. Ik meende hier een tegenstrijdigheid te beluisteren, maar misschien komt dat omdat ik op dit gebied (nog!) een leek ben. Ik bedoel dit: hoe kun je als man aan dat verrukkelijke, 'harde bonk- en ragwerk' toekomen als je partner 'al binnen twee stoten' de halve wereld bij elkaar schreeuwt? Het zou mij, eerlijk gezegd, behoorlijk afleiden.

Nu mijn particuliere, geile wens. Ik hoorde bij jullie voor het eerst dat er een seksuele activiteit bestaat, genaamd 'trampling', waarbij dames in de leeftijd van 30 tot 35 jaar en met een gewicht van omstreeks 50 kilo over de rug van een man lopen. Het lijkt mij niets voor mij persoonlijk, want een beginnende jicht maakt het mij al moeilijk genoeg om het gewone bonk- en ragwerk tot een goed einde te brengen.

Ik zou liever zien dat deze trampling-methode wordt toegepast op jullie eigen programma-directeur, de heer U. Glorie. Wat niemand voor mogelijk had gehouden, is Glorie (nomen est omen!) gelukt. Veronica wás al de platste, stompzinnigste omroep van Nederland, maar sinds Glorie aan de macht is, heeft Veronica op dit gebied de absolute wereldhegemonie bereikt.

Laat buitenlandse gasten één avondje Veronica volgen, en zij zullen voorgoed met andere ogen naar Nederland kijken.

Menno, geile beer van me, stapel Jenny, Patrice en al die andere vurige meisjes op de rug van U. Glorie, en laat ze hem heerlijk in één grandioze gangbang met de grond gelijk maken. Ik zal erbij toekijken en klaarkomen, zoals ik nog nooit ben klaargekomen.

    • Frits Abrahams