Seksblad

Het spijt mij zeer, dat ik reeds mijn abonnementsgeld voor het gehele jaar 1998 heb voldaan, alhoewel ik lange tijd heb getwijfeld of ik mijn abonnement moest continueren. Steeds meer begon uw krant te lijken op een seksblad met al die misselijkmakende karikaturen terwijl het ook erop leek dat in geen enkele uitgave een naaktafbeelding mocht ontbreken.

Maar na het Culturele Supplement van 19 december was de maat vol. Zoiets publiceren draagt zeker bij tot het verhogen van het morele verval van deze tijd, en dan er bovendien op de achterpagina van diezelfde bijlage een jeugdpagina in opnemen.

Een ontzettende misser, die de redactie van een kwaliteitskrant die u beoogt nog steeds te zijn, toch beslist niet mag maken. Ik hoop, dat u uw beleid in 1998 drastisch zult wijzigen, zodat ik eind 1998 niet alsnog moet besluiten het abonnement op te zeggen.