Selectie; Radio

Middagconcert. Symfonie in E van Rott, uitgevoerd door het Radio Filharmonisch Orkest o.l.v. Jac van Steen. En strijkkwartet in d van Wolf door het Lasalle Kwartet. Radio 4, 14.04-16.00u.

Volgspot-live. Te gast zijn Kloosterboer, de 4tuoze Matroze en het Weesper Trekvaart Mannenkoor en Ad Vanderveen. Radio 2, 22.04-0.00u.

Avondconcert/ Opera Live. Der Rosenkavelier, opera van R. Strauss, uitgevoerd door het koor en orkest van de Nationale Opera Parijs o.l.v. Edo de Waart. Solisten o.a.: Renée Fleming, sopraan, Franz Hawlata, bas en Susan Graham, mezzosopraan. Rechtstreekse uitzending vanuit de Bastille in Parijs. Radio 4, 19.02-22.30u.

De nachtzusters. Publiek is welkom vanaf 0.00 uur in Studio Amstel (Amstel 80, Amsterdam) bij de honderdste aflevring van De nachtzusters. De gezusters Schalkens hebben een diepgaand interview met Ramses Shaffy, die ook zal zingen. Verder muziek, verhalen en straatinterviews. En hapjes. Radio 1, 00.00-01.00u.