Distributeur roept cruise control terug

John Gold International bv, distributeur van cruise control systemen in Nederland, roept automobilisten op systemen van de merken Zemco en Lite-On te laten controleren op mogelijke defecten. De distributeur plaatste vandaag in de dagbladen advertenties om automobilisten hiervan op de hoogte te stellen.

Het betreft alleen achteraf ingebouwde cruise controls van de types ZT-10/11/12/13/14/15/125 of AP-50/100/150/200/250. Volgens de distributeur zijn recent in Nederland bij twee van deze systemen problemen gerezen, overigens zonder dat er sprake was van lichamelijk letsel.

John Gold heeft de dealers/inbouwers geïnformeerd en biedt kosteloos een modificatie aan. De cruise controls gaan vooral over de toonbank bij auto-dealers, inbouwstations en autoshops.