Stones treden op in ArenA

AMSTERDAM, 25 NOV. De Rolling Stones spelen volgend jaar op maandag 29 juni in de Amsterdam ArenA. Organisator Mojo Concerts verwacht meer concerten. Data van volgende optredens, ook in de ArenA, mogen volgens een afspraak met Mick Jagger nog niet worden bekendgemaakt.

De voorverkoop start zaterdag 29 november bij postkantoren en voorverkoopadressen. Prijzen van de kaartjes, maximaal acht per persoon, liggen tussen de 75 en 95 gulden. Het concert maakt deel uit van de Bridges to Babylon Tour '97-'98. Dit is dinsdag op een persconferentie bekendgemaakt.

Wie het voorprogramma van de legendarische oude rockers in de ArenA gaat verzorgen is nog onbekend. De Bridges to Babylon Tour '97-'98 startte in september in de Verenigde Staten.

De Europese tournee begint eind mei in Berlijn. De Stones komen met het podium dat ook voor de optredens in de VS is gebruikt naar Amsterdam. Ook zullen de Stones hetzelfde repertoire, veel oude nummers, ten gehore brengen als in de VS-tour.