Selectie; Radio; Zaterdag

Middagconcert. Werken van Schubert, uitgevoerd door het Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Nikolaus Harnoncourt. Solisten: Charlotte Margiono, sopraan en Robert Holl, bas. Radio 4, 14.04-16.00u.

Volgspot-live. Te gast zijn Maarten van Roozendaal, Het Grote Niet Te Vermijden, Sander Vos & De Waterlanders en de Nazaten van Prins Hendrik. Radio 2, 22.04-0.00u.

Avondconcert/ Opera Live. Carmen, opera van Bizet uitgevoerd door het orkest van de Chinese Opera en het koor van het Filharmonisch Orkest van Shanghai o.l.v. Renato Palumbo m.m.v. het Kao Yip Kinderkoor. Solisten o.a.: Teresa Cardoso de Menezes, sopraan, Fulvio Massa, bas en Svetlana Siderova, mezzosopraan. Radio 4, 19.02-22.30u.

Easy Listening. Debuut-cd van de Nederlandse jazz-zangeres Ilsa Huizinga en ruim aandacht voor het eerste nieuwe Paul Simon-album sinds zes jaar met nummers uit zijn Broadway-show over de Puertoricaan Salvador Agron die in 1959 ter dood werd veroordeeld. Radio 1 & 2, 0.02-2.00u.